Κριθαράκι με σπανάκι και blue cheese

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ζεστή σαλάτα με κριθαράκι, baby σπανάκι και αρωματικό λάδι σκόρδου

Συστατικά

  • 2 1/2 φλ. κολοκύθα σε κύβους
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 1 φλ. κριθαράκι
  • 2 φλ. baby σπανάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 1/3 φλ. blue cheese

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και ανακάτεψε την κολοκύθα με μία κουταλιά λάδι και το αλατοπίπερο.
  • Άπλωσέ την σε ένα ταψί και ψήσε για περίπου 40 λεπτά.
  • Βάλε το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ και σε ένα τηγάνι ζέστανε δύο κουταλιές λάδι.
  • Μόλις κάψει σοτάρισε το σκόρδο για ένα λεπτό και αφαίρεσε από τη φωτιά.
  • Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Μόλις το σουρώσεις, ριξ’ το όπως είναι καυτό στο σπανάκι, ώστε να μαραθεί για λίγα λεπτά.
  • Πρόσθεσε την ψημένη κολοκύθα, το σοταρισμένο σκόρδο με το λάδι του και το blue cheese, πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε όσο είναι ζεστό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164