Α. Σταύρου – Μ. Τουμασάτου: Περιμένουν την άφιξη του μωρού τους!

Στην καλύτερη φάση της ζωής του φαίνεται πως βρίσκονται η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου. Το ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας το πρώτο του παιδάκι.

Η κοιλίτσα της Μαριάννας έχει φουσκώσει πολύ και η εγκυμοσύνη της προχωρά κανονικά. Η ίδια φαίνεται πολύ ανανεωμένη και ήρεμη, ενώ η χαρά της που θα γίνει μανούλα δεν κρύβεται. Κάτι ανάλογο θα μπορούσαμε να πούμε και για τον συντροφό της και πρωταγωνιστή της σειράς “Μυστικά της Εδέμ”, Αλέξανδρο Σταύρου. Ο γνωστός ηθοποιός περιμένει με την ίδια αγωνία την άφιξη του παιδιού τους και είναι πάντα τρυφερός και γλυκός με την καλή του.
Σε πρόσφατη έξοδο του στην παράσταση “Μαίρη-Μαίρη” στο θέατρο Πόρτα, οι δυο ηθοποιοί έδειχναν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ενώ ο Αλέξανδρος αγκάλιαζε με τρυφερότητα την Μαριάννα και χάιδευε την κοιλίτσα της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς “Φτερά του έρωτα” του συγγραφικού διδύμου Κυρίτση-Ακρίτα που προβαλόταν στην ΝΕΤ. Τότε και οι δύο τους ήταν σε άλλες σχέσεις, αλλά η χημεία που υπήρξε αναμεσά τους εμφανίστηκε στην επόμενη σειρά που συναντήθηκαν στο “Βέρα στο δεξί”.

Οι δυο τους πήραν την απόφαση να παντρευτούν τον προηγούμενο μήνα με πολιτικό γάμο. Μάρτυρες-κουμπάρες του μυστικού γάμου τους ήταν οι καλές φίλες της νύφης, η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα και η ηθοποιός Ηρώ Λούπη.
Το ζευγάρι που κρατά ένα χαμηλό προφιλ στη σχέση του μοιάζει να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164