Ζ. Μακρυπούλια: Ετοιμάζεται για το Dancing και δηλώνει ποιους θέλει η ίδια στο show!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Dancing with the stars 3 ξεκίνησε. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι και φέτος η παρουσιάστρια του χορευτικού show και ήδη έχει μπει σε πυρετό προετοιμασιών.

Η όμορφη ηθοποιός είχε καταφέρει πέρυσι να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον επιλέγοντας εμφανίσεις από κινηματογραφικές επιτυχίες. Η ίδια υποστηρίζει πως τις αντιμετωπίζει σαν ρόλους και δεν έχει προτεραιότητα απλά να βγει όμορφη! Σίγουρα πάντως, με την βοήθεια των συνεργατών της , εντυπωσιάζει σε κάθε live.

Φέτος, η αγωνία μας είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού και η ίδια η Ζέτα δεν ξέρει ακόμα τι ακριβώς θα κάνει. Το μόνο που ξέρουν όλοι είναι ότι στην κριτική επιτροπή θα παραμείνουν ο Αλέξης Κωστάλας, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Φωκάς Ευαγγελινός με ένα ακόμα όνομα έκπληξη δίπλα τους. Σύμφωνα πάντως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο στόχος των Αντεννικών είναι, το πρόσωπο αυτό να έχει ιδιαίτερη λάμψη και να είναι όντως πρόσωπο – έκπληξη,

Το Dancing θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου και μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι έχει δοθεί εντολή για πρόβες στους: Άντζελα Δημητρίου, Μάρκο Σεφερλή, Έλενα Παπαβασιλείου, Βασίλη Τσιβιλίκα, Νέλλη Γκίνη, Νικολέτα Ράλλη, Σπύρο Σούλη, Γιώργο Τσαλίκη και Δούκισσα Νομικού. Ίσως, ανάμεσά τους να είναι και η Έλενα Παπαρίζου ή να την δούμε για μία ακόμη φορά στον ρόλο του κριτή!

Η Ζέτα ποιους θα επέλεγε; «Ακούω διάφορα αλλά δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή σε τι στάδιο είναι οι προετοιμασίες, ούτε τι συζητήσεις κάνει η παραγωγή. Αν μου ζητούσαν μια λίστα που θα επέλεγα χορευτές ανάμεσα στους φίλους μου, θα τους έβαζα όλους. Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, το Νίκο Μουτσινά και τον Θανάση Αλευρά, γιατί ύστερα από τόσα χρόνια συνεννοούμαστε πλέον με τα μάτια και θα περνούσαμε υπέροχα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ!.

Βέβαια, ανάμεσα στους υποψήφιους δεν ανέφερε τον αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη γιατί δεν θα ήθελε να τον δει να χορεύει! «Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να τον δω στο ”Dancing with the stars”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά ο σύντροφός της είναι δίπλα της πάντα και την στηρίζει. Έχει άποψη και για τα ρούχα που φοράει χωρίς όμως να θέλει να την επιβάλει. “Αν πάρω κάτι καινούριο και είναι μέσα στο σπίτι την ώρα που το δοκιμάζω, εννοείται πως θα ρωτήσω πως δείχνει πάνω μου και αν μου ταιριάζει. Όχι, δεν έχω φτάσει μέχρι του σημείου να του στείλω mms πριν βγω στο Dancing with the stars για να εγκρίνει τι θα φορέσω”, εξομολογήθηκε πρόσφατα η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164