Κατερίνα Καινούργιου: Τον Βασίλη μου αρέσει να τον φροντίζω και να τον έχω “πασά”

Χωρίς μακιγιάζ, με τα μποτάκια της και το κολάν της κυκλοφορεί στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου. Αν δεν χρειάζεται να βαφτεί δεν το κάνει. Η εικόνα ότι πάει για ψώνια ή για φαγητό με τους φίλους της με την βλεφαρίδα κάγκελο, όπως εξηγεί η ίδια στο περιοδικό You και τον Γιώργο Μπέζα, είναι λάθος. Στην τηλεόραση θέλει να είναι ωραία και γι’ αυτό φοράει τα καλά της όπως και στην φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό.



Μου δίνεις την αίσθηση ενός ανθρώπου που ζει μέσα σε “κουτάκια” και όρια…

Πάντα στη ζωή μου βάζω όρια, σε όλα… Αυτό μου το έχει μάθει ο μπαμπάς μου. Όσες φορές έχω ξεπεράσει τα όρια ήταν καταστροφικό για μένα, όλα στη ζωή μου είναι… “κουτάκια”! Είμαι πολύ πειθαρχημένο άτομο.

Σε στεναχωρεί που ο κόσμος έχει λανθασμένη εικόνα για σένα; Αυτήν της τέλειας… γκόμενας με την βλεφαρίδα και το τακούνι;
Ο κόσμος έχει αλάνθαστο ένστικτο και δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Και αν θες, όταν έναν άνθρωπο τον αγαπούν δικαιολογούν και τα σφάλματά του.

Εσύ σφάλματα έχεις κάνει;
Ναι, αλλά μόνο τον εαυτό μου έχω βλάψει.

Καλή σύντροφός είσαι;

Νομίζω πως ναι. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον Βασίλη, να τον φροντίζω, να νιώθει όλα όσα νιώθω για εκείνον. Μου αρέσει να τον έχω “πασά”!

Πρόταση γάμου σου έχει κάνει;

Ακόμα όχι.

Αν έρθει ο Βασίλης και θα σου πει “παντρευόμαστε” θα του πεις “ναι”;
Εννοείται! Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως η σχέση μου μαζί του είναι η μοναδική που με έχει κάνει να νιώσω τόσο σίγουρη και χαρούμενη, χωρίς, βέβαια, να θέλω να μειώσω κανέναν άλλον άνθρωπο που υπήρξε στη ζωή μου.

Τους γονείς του Βασίλη τους έχει γνωρίσει;

Ναι και έχω πολύ καλή σχέση, είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι, μπορώ να σου πω ότι τους αγαπώ.

Διάβασε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164