Lindsay Lohan: Κάνοντας ηλιοθεραπεία στο Λαγονήσι [pics]

Χαρούμενη με την επιστροφή της στην Ελλάδα είναι η Lindsay Lohan. Η χολιγουντιανή σταρ που περνά τα τελευταία της καλοκαίρια κάνοντας διακοπές στη χώρα μας χάρηκε για ακόμα μία φορά των ήλιο και τη θάλασσα. Μπορεί να έχει κάποιες έντονες διαφωνίες με τον πρώην σύντροφό και συνεργάτη της, Ντένη Παπαγεωργίου αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να απολαύσει τη διαμονή της στο έπακρο.

Η Lindsay ξεκίνησε φυσικά τις διακοπές της από την αγαπημένη της Μύκονο όπου την παρουσία της αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από μία κοινή τους φωτογραφία στα social media και στη συνέχεια βρέθηκε στο Λαγονήσι.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία από την ώρα της ηλιοθεραπείας της. Λίγες μέρες αργότερα μοιράστηκε μία ακόμα selfie στην οποία δήλωσε χαρούμενη που επιτέλους μαύρισε!

Όσον αφορά τη “διαμάχη” και τις οικονομικές εκκρεμότητές της με τον Ντένη Παπαγεωργίου, ο επιχειρηματίας δήλωσε σε συνέντευξή του στο Έθνος: «Σε ένα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα ζήτησε να της δώσουμε μετρητά. Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς capital controls και οι συναλλαγές δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο.

Επίσης, για το αν θα δημιουργηθεί και στην Μύκονο μαγαζί με το όνομα Lohan, ο Ντένης Παπαγεωργίου ανέφερε πως υπήρχε μια τέτοια πρόθεση και αυτές τις μέρες θα οριζόταν ραντεβού για να συζητηθεί με την Lindsay Lohan, η προσπάθεια όμως ναυάγησε όταν ήρθε το δελτίο Τύπου από το γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164