Η Τζένη Μπαλατσινού εκμυστηρεύεται τα όνειρα που έκανε στα 17 της

Η Τζένη Μπαλατσινού με εξομολογητική διάθεση μοιράζεται μέσα από το site της τα όνειρα που έκανε στα 17 της. Τι απάντησε έδινε η ίδια όταν την ρωτούσαν τι θα γίνει όταν μεγαλώσει; Έχοντας αφήσει σε αυτή την ηλικία τα σχέδια για το επαγγελματικό τένις, στράφηκε για το χαρτζιλίκι της στο μόντελινγκ και κάπως στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν μόνα τους.

“Από τότε που με θυμάμαι, το μόνο που ήθελα, ήταν να παντρευτώ, να κάνω πολλά παιδιά να ζω σε ένα ράντσο, να ακούω τις φωνές των παιδιών, να φροντίζω τον κήπο και τα ζώα, να κάνω δουλειές, να μαγειρεύω, να είμαι ερωτευμένη και να ξεχειλίζει αγάπη από παντού”, γράφει η Τζένη Μπαλατσινού και μοιράζεται διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα και αναμνήσεις από τα εφηβικά της χρόνια.

Η ίδια ξανασυναντά αυτή την ερώτηση λόγω των παιδιών της. Οι δύο κόρες της έχουν επιλέξει τις σπουδές τους και ο γιος της Μάξιμος σε λίγα χρόνια θα πρέπει κι εκείνος να αποφασίσει τι δρόμο θα ακολουθήσει στη ζωή του. Το πιο σημαντικό όμως για την Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως είναι να είναι κάποιος ευτυχισμένος γιατί η ζωή σε πολλές περιπτώσεις σε οδηγεί από μόνη της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164