Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά [pics]

H Κατερίνα Καινούργιου αγαπά τις βραδινές εξορμήσεις! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει την απαθανατίσει σε κοσμικά στέκια της Αθήνας ή σε λαμπερά party. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν και δεν έχει πρωινό ξύπνημα φροντίζει να ξενυχτάει σε αγαπημένα μαγαζιά και πάντα με την καλύτερη παρέα. Άλλωστε έχει πολλούς φίλους στο χώρο του τραγουδιού και τους στηρίζει κάθε φορά με την παρουσία της.

Το TLIFE συνάντησε την παρουσιάστρια του Epsilon σε ένα από τα πιο hot σχήματα της νυχτερινής διασκέδασης. H Κατερίνα Καινούργιου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά στο Fantasia όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με τον Χρήστο Δάντη. Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” συνοδευόταν από μία φίλη της. Με την εμφάνισή τους στο νυχτερινό κέντρο άστραψαν τα φλας και φυσικά η Κατερίνα δεν αρνήθηκε να ποζάρει χαμογελαστή.

Για τη βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα στενό και μίνι φόρεμα το οποίο συνδύασε με καφέ μπότες μέχρι το γόνατο. Η ίδια είναι ενημερωμένη πάντα για τις τάσεις της μόδας και φροντίζει να τις εφαρμόζει στις εμφανίσεις της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164