Ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα για εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα σύνολα

Ο χρόνος αντίστροφα μετράει κι εμείς είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε τις γιορτές! Βασικά, σχεδόν έτοιμες! Το μόνο που λείπει είναι ένα ωραίο φόρεμα ή ένα ωραίο σετ γενικά, ένα ζευγάρι παπούτσια, μια τσάντα και φυσικά τα εντυπωσιακά κοσμήματα που θα προσθέσουν μια lux πινελιά στα χριστουγεννιάτικα σύνολά μας. Αν έχεις τα Χριστούγεννα μέσα σου και οι μέρες αυτές είναι οι αγαπημένες σου (ποιος άλλωστε δεν αγαπάει τα Χριστούγεννα;), πρέπει να έχεις και το ανάλογο look που θα σε συνοδεύσει επάξια στις εξόδους σου, είτε αυτές είναι σε σπίτια φίλων, σε μπαρ, κλαμπ… παντού!

Αν μας διαβάζεις ανελλιπώς, θα έχεις προσέξει ότι σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, έχουμε ξεκινήσει την εκστρατεία “X-mas super styling”. Δηλαδή, σκοπό μας είναι με τα πάμπολλα και ποικίλα θέματα που φτιάχνουμε, να βγεις εκτός σπιτιού τις γιορτινές μέρες, τόσο στιλάτη και τόσο εντυπωσιακή που θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Στο σημερινό θέμα σου προτείνουμε ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα (τα πάντα όλα δηλαδή), που θα αποθεώσουν και θα χτίσουν τα X-mas looks σου!

Έτοιμη; Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές μας!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164