Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει. Τα πρώτα λαμπάκια και στολίδια έχουν μπει στα δέντρα και τα σπίτια μας και σιγά σιγά και η Αθήνα φοράει τα γιορτινά της. Σε τέτοιο κλίμα φαίνεται πως έχει μπει ήδη Σταματίνα Τσιμτσιλή που περνά μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της. Η παρουσιάστρια του Alpha φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα αυτή τη γιορτή αφού είναι μια καλή ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τις δύο κόρες τους.

Η οικοδέσποινα του Happy Day σύμφωνα με τα δημοσιεύματα διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για εκείνη. Μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι αλλά σίγουρα το λαμπερό της χαμόγελο δεν παρνά απαρατήρητο ούτε στις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στα social media.

Το βράδυ της Τετάρτης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την χριστουγεννιάτικη βόλτα της με μία φωτογραφία που την δείχνει να ποζάρει δίπλα στον Μολυβένιο Στρατιώτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164