Κάρυ με κολοκύθα και τζίντζερ

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ζουμερό και τραγανό κάρυ με κολοκύθα και γάλα καρύδας

Συστατικά

  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 2 κ. σούπας πάστα κάρυ
  • 4 φλ. κολοκύθα σε κύβους
  • 1 μικρό μπρόκολο σε φουντίτσες
  • 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 1 συσκευασία γάλα καρύδας
  • 3/4 φλ. νερό
  • αλάτι
  • φρέσκος κόλιανδρος
  • βρασμένο ρύζι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Στο γουόκ ή ένα βαθύ τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  • Πρόσθεσε το τζίντζερ και το σκόρδο και σοτάρισέ τα για περίπου δύο λεπτά.
  • Πρόσθεσε την πάστα κάρυ και σοτάρισε για άλλα δύο λεπτά.
  • Ρίξε στο σκεύος και την κολοκύθα, το μπρόκολο και την πιπεριά, ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε το γάλα καρύδας.
  • Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, κάλυψε με το καπάκι και άφησε να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά.
  • Πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε πάνω από το βρασμένο ρύζι, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164