Σπανάκι τσιγαριαστό με τζίντζερ

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αρωματικό baby σπανάκι με φρέσκο τζίντζερ και λεμονάτη γεύση

Συστατικά

  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 800 gr baby σπανάκι
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 2 κ. σούπας χυμός λεμονιού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει.
  • Πρόσθεσε το φρέσκο τζίντζερ και τσιγάρισέ το ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου ένα λεπτό.
  • Πρόσθεσε και το σπανάκι σιγά-σιγά, μαζί με το αλατοπίπερο μέχρι να χωρέσει όλο και να αρχίσει να μαραίνεται.
  • Άφησε τα υλικά να σοταριστούν για περίπου πέντε λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
  • Αφαίρεσέ τα από τη φωτιά και περίχυσέ τα με το χυμό λεμονιού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164