Τρυφερό κοτόπουλο με κρεμώδη κρέμα βαλσάμικου και μπέικον
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο λεπτοκομμένα
- 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 120 gr μανιτάρια σε φέτες
- ½ φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος
- 3 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
- ½ φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλε μια κουταλιά λάδι και ψήσε το κοτόπουλο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.
- Βγάλε το κοτόπουλο και άφησέ το σε μια πιατέλα.
- Ρίξε το μπέικον στο τηγάνι και ψήσε μέχρι να γίνει τραγανό.
- Βγάλε το μπέικον και άφησέ το σε ένα πιάτο.
- Βάλε το ζωμό κοτόπουλου στο τηγάνι με την κρέμα γάλακτος, το βαλσαμικό, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο και βράσε για τρία λεπτά.
- Πρόσθεσε τα μανιτάρια και συνέχισε να βράζεις για άλλα περίπου τρία λεπτά, μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Ξαναβάλε το κοτόπουλο στο τηγάνι και σιγόβρασε για άλλα δύο λεπτά.
- Τέλος, πρόσθεσε και το μπέικον και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ