Τηγανιτά αυγά… αλλιώς

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Τηγανιτά deviled eggs με γέμιση από μουστάρδα και μαγιονέζα

Συστατικά

  • 12 βραστά αυγά
  • 2 κ. σούπας μαγιονέζα
  • 1 1/2 κ. σούπας πίκλες
  • 2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 1/2 φλ. τρίμμα ψωμιού
  • 1 φλ. τριμμένα κράκερ
  • σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • λάδι για τηγάνισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε τα σφιχτά αυγά στη μέση και με προσοχή αφαίρεσε τους κρόκους σε ένα μπολ.
  • Πρόσθεσε στο μπολ τη μαγιονέζα, τις πίκλες τριμμένες και τη μουστάρδα με αλατοπίπερο και ανακάτεψε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
  • Βάλε το αλεύρι σε ένα μπολ, σε ένα άλλο χτύπησε τα δύο αυγά και σε ένα τρίτο βάλε το τρίμμα ψωμιού.
  • Πέρασε τα βρασμένα ασπράδια πρώτα από το αλεύρι, έπειτα από τα αυγά και τέλος από το τρίμμα ψωμιού.
  • Ρίξε μπόλικο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει ρίξε μέσα τα αυγά και τηγάνισε για κάθε πλευρά για περίπου τρία λεπτά.
  • Άφησέ τα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και αλατοπιπέρωσέ τα.
  • Βάλε σε κάθε αυγό δυο-τρία κουταλάκια από το μείγμα κρόκου και πασπάλισε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164