Τηγανιτά deviled eggs με γέμιση από μουστάρδα και μαγιονέζα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 βραστά αυγά
- 2 κ. σούπας μαγιονέζα
- 1 1/2 κ. σούπας πίκλες
- 2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- αλάτι, πιπέρι
- 1 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 1/2 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1 φλ. τριμμένα κράκερ
- σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- λάδι για τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα σφιχτά αυγά στη μέση και με προσοχή αφαίρεσε τους κρόκους σε ένα μπολ.
- Πρόσθεσε στο μπολ τη μαγιονέζα, τις πίκλες τριμμένες και τη μουστάρδα με αλατοπίπερο και ανακάτεψε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
- Βάλε το αλεύρι σε ένα μπολ, σε ένα άλλο χτύπησε τα δύο αυγά και σε ένα τρίτο βάλε το τρίμμα ψωμιού.
- Πέρασε τα βρασμένα ασπράδια πρώτα από το αλεύρι, έπειτα από τα αυγά και τέλος από το τρίμμα ψωμιού.
- Ρίξε μπόλικο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει ρίξε μέσα τα αυγά και τηγάνισε για κάθε πλευρά για περίπου τρία λεπτά.
- Άφησέ τα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και αλατοπιπέρωσέ τα.
- Βάλε σε κάθε αυγό δυο-τρία κουταλάκια από το μείγμα κρόκου και πασπάλισε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ