Σαλάτα με επιρροές από την Ιαπωνία.
Θερμίδες: 173/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, κομμένα σε κύβους
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας σησαμέλαιο
- 5φλ. πράσινα φυλλώδη λαχανικά κομμένα
- 1 καρότο κομμένο σε φέτες
- 2κ. σούπας σουσάμι σοταρισμένο
- Για το dressing:
- 2κ. σούπας μέλι
- 2κ. γλυκού Dijon μουστάρδα
- 1κ. σούπας soy sauce
- 1κ. σούπας ξύδι
- 1κ. σούπας στημένο χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μέτρια κατσαρόλα πρόσθεσε το ελαιόλαδο και το σησαμέλαιο και μαγείρεψε το κοτόπουλο μέχρι να είναι έτοιμο.
- Πρόσθεσε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μπολ και ανακάτεψε.
- Μοίρασε όλα τα υλικά και το dressing σε 6 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ