Τρυφερό χοιρινό με άρωμα σκόρδου και ζεματισμένο λάχανο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άπλωσε το μπέικον σε μία στρώση στον πάτο της χύτρας ταχύτητας και ψήσε σε μέτρια φωτιά για περίπου πέντε λεπτά.
- Κόψε το κρέας σε τρία κομμάτια και με ένα μαχαίρι κάνε βαθιές χαρακιές στο κρέας.
- Βάλε στις χαρακιές το σκόρδο και αλατοπιπέρωσε καλά το κρέας σε όλη του την επιφάνεια.
- Τοποθέτησε το κρέας πάνω από τις τραγανές φέτες μπέικον και πρόσθεσε το νερό.
- Ασφάλισε το καπάκι της χύτρας και μόλις ανέβει η βαλβίδα, χαμήλωσε τη φωτιά στο μισό και βράσε για περίπου 75 λεπτά.
- Άνοιξε με προσοχή τη χύτρα (αφού βγει όλος ο ατμός), τσέκαρε αν το κρέας κόβεται με το πιρούνι και αν χρειαστεί βράσε για άλλα 10 λεπτά.
- Αφαίρεσε το κρέας από τη χύτρα, πρόσθεσε λίγο νερό και αλάτι στα υγρά που έχουν μείνει μέσα και βάλε το λάχανο.
- Ξανακλείσε τη χύτρα και βράσε για τρία με πέντε λεπτά.
- Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια ξεψάχνισε το κρέας σε λεπτές λωρίδες και σέρβιρε με το αρωματισμένο λάχανο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ