Τραγανές γαρίδες με σπαγγέτι σβησμένο σε σάλτσα λεμονιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 kg γαρίδες καθαρισμένες
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 450 gr σπαγγέτι
- 4 κ. σούπας βούτυρο
- ξύσμα και χυμός από δύο λεμόνια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς, βάλε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι και ανακάτεψέ τες με μία κουταλιά λάδι, μισό κουταλάκι αλάτι και μισό πιπέρι.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου οκτώ λεπτά.
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σούρωσε τα ζυμαρικά και κράτησε λίγο από το βραστό νερό.
- Ανακάτεψε στην κατσαρόλα τα καυτά σπαγγέτι με το βούτυρο, 1/4 του φλιτζανιού λάδι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και λίγο από το νερό.
- Όταν η σάλτσα δέσει με τα ζυμαρικά, πρόσθεσε τις ψητές γαρίδες και σέρβιρε όσο είναι καυτό το φαγητό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ