Τραγανή σαλάτα με βινεγκρέτ βαλσαμικού και περίσσευμα πρωτοχρονιάτικης γαλοπούλας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας γέμιση γαλοπούλας
- 1 μαρούλι
- 2 φλ. baby σπανάκι
- 150 gr φέτα
- 1 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 μήλο ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. καρύδια ψιλοκομμένα
- κράνμπερι (προαιρετικά)
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά και στέγνωσε τα πράσινα λαχανικά και κοψ’ τα με τα χέρια σου σε μπουκιές.
- Σε ένα μπολάκι ανακάτεψε καλά το λάδι με το βαλσαμικό ξύδι και αλατοπιπέρωσε ελαφρώς το μείγμα.
- Θρυμμάτισε τη φέτα και ζέστανε σε ένα κατσαρολάκι τη γέμιση για τρία λεπτά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τις σαλάτες με το μείγμα βαλσαμικού και αλατοπιπέρωσε.
- Πρόσθεσε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το μήλο και ρίξε τη ζεστή γέμιση.
- Πασπάλισε με τη φέτα, τα κράνμπερι αν χρησιμοποιήσεις και τα τριμμένα καρύδια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ