Λαχταριστό σάντουιτς με φέτες κρέας, ψητά ντοματίνια και σαλάτα “κηπουρού”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 χοντρές φέτες ψητό κρέας (χοιρινό/μοσχαρίσιο)
- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 2 πρέζες ρίγανη
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 τσιαπάτες ατομική
- 2 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
- 8 κ. γλυκού σαλάτα “κηπουρού”
- 4 χούφτες ρόκα
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άφησε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Βάλε τα ντοματίνια σε ένα ταψί με λίγο αλάτι, τη ρίγανη και ένα κουταλάκι λάδι και ψήσε μαζί με τα ψωμάκια.
- Αφαίρεσε το ψωμί από το φούρνο μετά από οκτώ λεπτά και άφησε τα ντοματίνια για άλλα 10 λεπτά.
- Ζέστανε σε μέτρια φωτιά ένα τηγάνι, κόψε τις τσιαπάτες στη μέση, άλειψέ τες με το υπόλοιπο λάδι στην ψίχα και ψήσε στο τηγάνι για τρία λεπτά.
- Τρίξε τα σκόρδα πάνω στην τραγανή ψίχα, μέχρι να διαλυθεί σε κάθε ψωμάκι.
- Άπλωσε τη σαλάτα στη μια πλευρά των ψωμιών και από πάνω μοίρασε το κρέας, αλατοπιπέρωσε και μοίρασε τη ρόκα και τα ψητά ντοματίνια.
- Απόλαυσέ το όσο είναι ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ