Η Ελένη Χατζίδου για τον Άρη Σοϊλέδη: “Ευχαριστώ τον άνδρα που έκανε να σταματήσουν οι απαίσιες κρίσεις πανικού! [pic]

Σήμερα ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης έχει τα γενέθλιά του και η γνωστή τραγουδίστρια του ευχήθηκε με τα πιο συγκινητικά, ουσιαστικά και όμορφα λόγια αγάπης!

Το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και καιρό αφού εκείνος παίζει σε ομάδα της Κύπρου αλλά και εκείνη κάνει περιοδεία σε Αμερική και Καναδά. Η τραγουδίστρια ευχήθηκε χρόνια πολλά και δημόσια στον αγαπημένο της Άρη ευχαριστώντας τον για όσα απλόχερα της χάρισε, για όσα της έμαθε και για όσα έκανε για εκείνη.

Ανάμεσα σ΄αυτά ήταν και το γεγονός ότι την βοήθησε να απαλλαχθεί από τις κρίσεις πανικού που όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της, την ταλαιπωρούσαν αρκετά και για αρκετά χρόνια!

Δες τα συγκινητικά της λόγια


Χρονια πολλα στον πιο υπέροχο άντρα που εχω γνωρίσει! Στον άντρα που μ έμαθε να γελάω περιςςοτερο,που μ έμαθε να μην παίρνω τοςο σοβαρά τα πράγματα,που έκανε δια μαγείας να σταματήσουν οι απαίσιες κρίσεις πανικού μου,στο πιο αυθόρμητο “παιδι”…! Μακαρι να ημουν δίπλα σου σημερα,μακαρι να ειμαι δίπλα σου για πάντα… Να εισαι τυχερός και γερός και να πετύχεις περισσότερα απ οσα ονειρεύεσαι γιατι το αξιζεις και γιατι μπορεις!!! Μη σταματάς να με κρατάς σφιχτά όπως στη φωτό…Χωρις εσενα “φοβαμαι”… Σ αγαπω

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164