Nomads: Η φωτογραφία από το αεροδρόμιο, λίγο πριν οι 21 παίκτες αναχωρήσουν για Φιλιππίνες!

Τα ψέμματα τέλειωσαν και οι 21 παίκτες, μετά την μεγάλη τους απόφαση, να αφήσουν την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα, αναχώρησαν σήμερα για το Palawan των Φιλιππίνων. Το Nomads κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μόλις πριν λίγο, οι τρεις ομάδες ξεκίνησαν το μεγάλο τους ταξίδι για την ζούγκλα των Φιλιππίνων, ώστε να πάρουν μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης.

H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.
Πριν λίγη ώρα, δημοσιεύτηκε η πρώτη κοινή φωτογραφία και των 21 παικτών που θα λάβουν μέρος στο Nomads, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Φαίνεται πως και οι τρεις ομάδες είναι έτοιμες να προσπαθήσουν να επιβιώσουν, να αγωνιστούν και να γνωρίσουν νέες κουλτούρες.
Δες την φωτογραφία:

Οι “Νομάδες” μας αναχώρησαν για Φιλιππίνες!! ✈️✈️✈️✈️ #NomadsGR #countdown #goodluck #breakaleg ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nomads Ant1 (@nomadsant1) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164