Γεύμα με κοσμικές παρουσίες στο Μεγάλη Βρετάνια για καλό σκοπό! [pics]

Τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό ενώνουν για μια ακόμη φορά οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Με αφορμή τον μήνα Οκτώβρη που πλησιάζει – μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού – την περασμένη Τετάρτη, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία άνοιξε τις πόρτες του και φιλοξένησε το ευχαριστήριο γεύμα των εταιρειών Estée Lauder που γιορτάζουν την 25η επέτειό της Εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού.

Το “παρών” έδωσαν φυσικά πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz, ανάμεσα στα οποία ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Δούκα Χατζηδούκα (που σχεδιάζει κάθε χρόνο το ροζ βραχιολάκι), η Έλλη Στάη, η Κατερίνα Λέχου, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Άννα Δρούζα και πολλοί ακόμη.

Κατερίνα Λέχου, Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Τζένη Μπαλατσινού

Μέσα από μια σύντομη παρουσίαση η διευθύντρια της Estee Lauder και Tom Ford Balkans, Κατερίνα Γκαμηλιάρη, μαζί με τη διευθύντρια PR και digital communication, Μάρσια Χατζηγεωργίου, έκαναν μια συγκινητική αναδρομή της καμπάνιας και των σχετικών δράσεων ευχαριστώντας όλες τις προσωπικότητες και τα media που συμμετείχαν στις εκστρατείες του ροζ βραχιολιού.

Κατερίνα Λέχου, Τζένη Μπαλατζινού, Λάκης Λαζόπουλος

Δούκας Χατζηδούκας, Ελένη Μενεγάκη, Λάκης Λαζόπουλος

Και παρουσίασαν το νέο βραχιόλι της εταιρείας, ενώ ανακοινώθηκε το σημείο – ορόσημο της Ελλάδας που θα συμμετέχει στην στην Παγκόσμια πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων – Οροσήμων ανά τον κόσμο που δεν είναι άλλο από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Η φωταγώγηση θα γίνει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Έλλη Στάη, Κατερίνα Λέχου

Λίγα λόγια για τα 25 χρόνια Εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού.

Πριν από 2,5 δεκαετίες η Evelyn Lauder διαπίστωσε ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες πέθαιναν από τον καρκίνο του μαστού και κανένας δεν μιλούσε γι’ αυτό. Προβληματισμένη από την έλλειψη της επίγνωσης, της χρηματοδότησης αλλά και των πόρων που απαιτούνται για να ξεπεραστεί αυτή η ασθένεια, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να συν -δημιουργήσει τη ροζ κορδέλα. Κι αυτό αποτέλεσε ένα σημείο καμπής στην πορεία της ασθένειας και σημείο αφετηρίας ενός κινήματος που έφερε κοντά ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου σ’ ένα κοινό αγώνα στην εξάλειψη του καρκίνου του μαστού.

Τζένη Μπαλατσινού, Λάκης Λαζόπουλος

Από τότε μέχρι σήμερα, μέσω της υποστήριξης της εταιρείας καλλυντικών στη χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει – φυσικά προς το καλύτερο. Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 70 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας έρευνας, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών. Κι ως προς την ίδια την ασθένεια, τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν κατά 38% τα τελευταία είκοσι χρόνια. Τα ποσοστά επιβίωσης των τελευταίων πέντε ετών είναι μεγαλύτερα από 90% όταν ο καρκίνος του μαστού διαγιγνώσκεται εγκαίρως.

Αυτό το μήνυμα της έγκαιρης πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού στέλνουν οι διάσημες κυρίες σε όλον τον κόσμο και συμμετέχουν σε μια ευρύτερη κοινότητα που φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσω της ενημέρωσης, τροχοπέδη για την ασθένεια!

Δες φωτογραφίες:

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αλμα Ζωής της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας μαζί με τον Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και την Ελένη Μενεγάκη

Πελίνα Θέμελη, Άννα Δρούζα

Λάκης Λαζόπουλος, Έλλη Στάη

Πελίνα Θέμελη, Έλλη Στάη

Τζένη Μπαλατσινού

Κατερίνα Γκαμηλιάρη

Δούκας Χατζηδούκας, Κατερίνα Λέχου

Ελένη Μενεγάκη

Γαλάτεια Λασκαράκη. Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164