Χρυσαφένιο χρώμα και τέλεια γεύση που θα σε συναρπάσει.
Θερμίδες: 190/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κουνουπίδι, ψιλοκομμένο
- 1φλ. κάσιους
- 1κ. σούπας κουρκουμάς
- 8φλ. νερό
- 2κ. γλυκού αλάτι
- Λίγο χυμό λεμονιού
- 2φλ. ψητά ρεβίθια στο φούρνο με μπαχαρικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα.
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κουνουπίδι, τα κάσιους και τον κουρκουμά.
- Σόταρε για 10 λεπτά.
- Πρόσθεσε τα 6φλ. νερό και άφησε το μείγμα να πάρει μια βράση.
- Μετέφερε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μίξερ και χτύπησε τα υλικά για να πάρουν κρεμώδης υφή (μπορείς να το κάνεις και με ραβδομπλέντερ).
- Επέστρεψε τη σούπα στην κατσαρόλα και ρίξε το επιπλέον νερό (2φλ. νερό).
- Ρίξε μέσα το λεμόνι και το αλάτι και ανακάτεψέ τα.
- Μοίρασε σε 6 πιάτα και ρίξε από πάνω λίγα ρεβίθια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ