Χριστίνα Μπόμπα: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο, να βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη; [pic,vid]

Το Survivor ξεκίνησε για τα καλά, με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο! Ο παρουσιαστής του δημοφιλές reality επιβίωσης διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, καθώς έχει πολύωρα γυρίσματα, ενώ όταν έχει ρεπό θα επισκεφτεί το γυμναστήριο και φυσικά τις μαγευτικές παραλίες της Καραϊβικής. Ο Σάκης, μάλιστα, πήγε μόνος του ως την άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς την καλλονή σύντροφό του, καθώς εκείνη είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που την κρατούσαν στην Αθήνα.

Η στιγμή, όμως μάλλον… έφτασε. Η Χριστίνα Μπόμπα μάζεψε βαλίτσες και μπήκε στο αεροπλάνο, για να βρεθεί σε έναν νέο προορισμό. Βέβαια, η καλλονή σύντροφος του Σάκη επέλεξε να κάνει ένα quiz για το που τελικά πηγαίνει… Η Χριστίνα ταξιδεύει είτε για Ιαπωνία είτε για… Άγιο Δομίνικο ώστε να βρεθεί στην αγκαλιά του παρουσιαστή!

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σάκης, η Χριστίνα θα πηγαινοέρχεται Αθήνα – Καραϊβική, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν την αφήνουν να μείνει και εκείνη στον Άγιο Δομίνικο για έξι μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει και το Survivor.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164