Μαριάννα Γουλανδρή: Όμορφες Κυριακές στην Ελλάδα [pics]

Ένα χρόνο έγγαμου βίου μετρούν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός. Το ζευγάρι έκανε τον θρησκευτικό του γάμο, τον περασμένο Φερβουάριο, στο Λονδίνο. Έκτοτε απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους κάνοντας ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να είναι πολλές αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για να τον αφιερώσουν ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά όμως η εγγονή της Μαριάνας Βαρδινογιάννη μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους που δείχνουν οτι βρίσκεται στην Ελλάδα. Μας έδειξε μέσα από το instagram της πόσο όμορφα πέρασε την Κυριακή της ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες με εντυπωσιακό look.

https://www.instagram.com/p/BexYrI4Hq1P/?taken-by=mariannagofficial

Η κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη έχει κι έναν πολύ σημαντικό λόγο να βρίσκεταισ την χώρα της αφού έχει ιδρύσει μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ και την Λάουρα Λαλαούνη – Δράγνη την Επιτροπή Elpida Youth, το νεανικό κομμάτι του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”. Η αποστολή της Επιτροπής είναι να εξελίξει το όραμα του Συλλόγου, έχοντα ως στόχο την ευαισθητοποίηση και τη δραστηριοποίηση επάνω στην ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164