Ιδανικό για να συνοδεύσεις το κρέας σου ή να βουτήξεις τα πατατάκια σου.
Θερμίδες: 80/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κίτρινα κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2κ. σούπας μαργαρίνη
- 2κ. γλυκού αλάτι
- 2κ. γλυκού καστανή ζάχαρη
- 1/4φλ. λευκό κρασί
- 340γρ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 225γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
- Φρέσκο μαϊντανό
- Λίγο soya sauce
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε τη μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε τα κρεμμύδια, ρίξε το αλάτι και τη ζάχαρη και σόταρε για 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε λίγα λεπτά.
- Ρίξε το κρασί μέσα και άφησέ το να εξατμιστεί, ανακατεύοντας συχνά.
- Μετά από περίπου 30 λεπτά, τα κρεμμύδια πρέπει να έχουν βαθύ καφέ χρώμα και να είναι πολύ αρωματικά.
- Μετέφερε τα κρεμμύδια σε ένα ξύλο κοπής και ψιλόκοψέ τα ακόμα πιο πολύ.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα.
- Ρίξε μέσα τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τη soya sauce.
- Ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ