Λαχταριστά και ελαφριά σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς με άρωμα καρύδας και επίγευση αλατιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- νιφάδες αλατιού
- 1/2 φλ. λάδι καρύδας
- 1/2 φλ. σκόνη κακάο
- 2-4 κ. σούπας σιρόπι σφενδάμου
- 2 παγοθήκες ή φόρμες σιλικόνης με σχήμα καρδιάς
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πασπάλισε με το αλάτι τις θήκες κάθε φόρμα.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάλε να ζεσταθεί το λάδι καρύδας (αν είναι στερεοποιημένο) μέχρι να γίνει ρευστό.
- Πρόσθεσε τη σκόνη κακάο και ανακάτεψε τα υλικά μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
- Πρόσθεσε δύο κουταλιές σιρόπι σφενδάμου και έλεγξε τη γεύση, προσθέτοντας όσο χρειαστεί έως τις τέσσερις κουταλιές το πολύ.
- Μοίρασε το μείγμα στις φόρμες και χτύπησέ τες στον πάγκο, ώστε να απελευθερωθεί ο αέρας.
- Άφησε τις φόρμες στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα σοκολατάκια.
- Ξεφόρμαρε τα σοκολατάκια και σέρβιρέ τα απευθείας από το ψυγείο για να μην λιώσουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ