Γευστική και με πολλά θρεπτικά συστατικά.
Θερμίδες: 207/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- 1+1/3φλ. καλαμπόκι
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 2κ. γλυκού κύμινο
- 2κ. σούπας λευκό ξύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1φλ. λιωμένο αβοκάντο με νερό
- 1/2φλ. φρέσκο κόλιανδρο
- 1κ. γλυκού αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.
- Όταν βράσουν καθάρισέ τες, κόψε τες σε κομμάτια και άφησέ τες να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
- Ρίξε τες σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τες με το ξύδι
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε το καλαμπόκι, το κρεμμύδι και το κύμινο και μαγείρεψε, ανακατεύοντας περιστασιακά, περίπου 10 λεπτά.
- Μόλις μαγειρευτεί, μεταφέρετέ τα στο μπολ με τις πατάτες.
- Ρίξε μέσα το αβοκάντο με το νερό, το κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ