“Γρανίτες” μπανάνας με κάλυψη από λιχουδιές

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Παγωμένες μπανάνες με γιαούρτι και κάλυψη από γκρανόλα, καρύδα και σοκολάτα

Συστατικά

  • μπανάνες
  • γιαούρτι
  • γκρανόλα ή μπισκότα βρώμης τριμμένα
  • chips σοκολάτας
  • τρίμμα ινδικής καρύδας
  • κανέλα ανακατεμένη με ζάχαρη
  • αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
  • ξυλάκια για γλειφιτζούρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα ρηχό πιάτο άπλωσε την γκρανόλα ή τα θρυμματισμένα μπισκότα.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη σοκολάτα με την ινδική καρύδα, την κανέλα και τα αποξηραμένα φρούτα ή ό,τι άλλο επιλέξεις.
  • Ανακάτεψε το μείγμα υλικών με την γκρανόλα ή τα μπισκότα στο ρηχό πιάτο.
  • Κόψε τις μπανάνες στη μέση και βούτηξε κάθε κομμάτι στο γιαούρτι ή άλειψέ τες με ένα πινέλο.
  • Πέρασε κάθε κομμάτι μπανάνας με γιαούρτι από το πιάτο με τα ανάμεικτα υλικά.
  • Τοποθέτησε τις μπανάνες σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, πέρασέ τους τα ξυλάκια για γλειφιτζούρι και βάλ’ τες στην κατάψυξη για τουλάχιστον μισή ώρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164