Κατερίνα Καινούργιου: Στο Lohan Club για να ακούσει τον DJ David Morales!

Μια βραδιά με πολλή μουσική και χορό για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του “Φτιάξε καφέ να στα πω” μπορεί να κάνει λίγες και επιλεκτικές εμφανίσεις μεσοβδόμαδα (επιλέγει να βγαίνει τα Σαββατοκύριακα που δεν έχει πρωινό ξύπνημα), αυτήν τη φορά όμως έδωσε το παρόν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο μεγάλο πάρτυ που οργάνωσε γνωστή εταιρεία ποτού στο Lohan Club με guest star τον διάσημο DJ David Morales. O Νεουορκέζος David Morales μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ εύκολα ως ο διασημότερος DJ στον πλανήτη. Μετράει πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, αναρίθμητων συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Jamiroquai, Bjork, Janet Jackson, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston και πολλούς άλλους.

Έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Grammy και έχει κερδίσει ως remixer της χρονιάς. Έχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών clubs του πλανήτη και έχει συνδράμει στην παγκόσμια απήχηση της house κουλτούρας, καθώς είναι ένας από τους πρώτους αληθινούς superstar Djs.

Όσο για το μεγάλο πάρτυ; Διοργανώθηκε από την εταιρεία Beautiful People και τον Χάρη Σιανίδη που πόζαρε χαμογελαστός πλάι στην καλή του φίλη Κατερίνα Καινούργιου!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164