Μια έθνικ συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει τη σαλάτα σου ή να γίνει το πρωινό σου γεύμα.
Θερμίδες: 296/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας σκόρδο, λιωμένο
- 1 μικρή γλυκοπατάτα, κομμένη σε λωρίδες
- 3/4κ. γλυκού μείγμα καρυκευμάτων για Taco
- 3κ. σούπας γάλα αμυγδάλου
- 3κ. σούπας μαγιά
- Λίγο αλάτι
- 2 wrap
- 1φλ. σπανάκι
- 1/4φλ. κόκκινη σάλτσα σπιτική
- 3κ. σούπας κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε της λωρίδες της γλυκοπατάτας και το μείγμα καρυκευμάτων για Taco.
- Μαγείρεψε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσει η γλυκοπατάτα (περίπου 10 λεπτά).
- Ενώ μαγειρεύεται η γλυκοπατάτα, ζέστανε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα.
- Πρόσθεσε μέσα και ανακάτεψε τη μαγιά και το αλάτι και άφησέ τα να πάρουν μια βράση (πρέπει να είναι παχύρρευστο σαν λιωμένο τυρί).
- Μετέφερε το γάλα σε ένα μικρό μπολ για να κρυώσει.
- Άπλωσε το παχύρευστο τυρί από γάλα αμυγδάλου, πάνω στα δυο wrap, από πάνω άπλωσε το σπανάκι, τη γλυκοπατάτα, τη σάλτσα, το κόλιαντρο και τις φέτες αβοκάντο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ