Λαχταριστή ομελέτα με τρυφερό μπρόκολο, τσιγαριστό σπανάκι και τριμμένο cheddar
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 αυγά
- 4 μεγάλες φουντίτσες μπρόκολου
- ½ φλ. σπανάκι τσιγαρισμένο
- ¼ φλ. cheddar
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε το μπρόκολο για περίπου πέντε λεπτά.
- Σούρωσε το μπρόκολο και ψιλόκοψέ το σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μπολ χτύπησε τα αυγά και πρόσθεσε το ψιλοκομμένο μπρόκολο, το τσιγαριαστό σπανάκι και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε και το τριμμένο τυρί και ζέστανε σε ένα τηγάνι το λάδι σε δυνατή φωτιά.
- Βγάλε το τηγάνι από τη φωτιά όταν κάψει το λάδι, ρίξε το μείγμα αυγών και επανάφερε το τηγάνι, χαμηλώνοντας τη φωτιά.
- Μόλις αρχίσουν να σταθεροποιούνται τα αυγά, γύρισε την ομελέτα σε ένα πιάτο.
- Πρόσθεσε λίγο ακόμη λάδι στο τηγάνι και επανάφερε την ομελέτα στο σκεύος από την άψητη πλευρά της.
- Ψήσε για άλλο ένα λεπτό, αφαίρεσε από τη φωτιά και σέρβιρε με τη σάλτσα ντομάτας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ