Μια εύκολη και γευστική συνταγή που μπορείς να απολαύσεις για μεσημεριανό γεύμα.
Θερμίδες: 296/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500γρ. πατάτες baby, κομμένες στη μέση
- 2κ. γλυκού λάδι
- 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1κ. γλυκού αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
- 400γρ. λουκάνικο, κομμένο σε φέτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδου, σπασμένες με το μαχαίρι
- 1/2 πορτοκαλί πιπεριά, κομμένη σε κύβους
- 1/2 κίτρινη πιπέρι, κομμένη σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
- 2κ. σούπας φρέσκο δενδρολίβανο
- 2φλ. κολοκυθάκια, 1/2κομμένα σε κύβους
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το λάδι και τις πατάτες σε μια μεγάλη, βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα, πασπάλισε με σκόνη σκόρδου, αλάτι και πιπέρι και γύρισε το μάτι σε υψηλή θερμοκρασία.
- Όταν οι πατάτες ξεκινήσουν να τσιγαρίζονται, μείωσε τη θερμοκρασία, βάλε ένα καπάκι από πάνω και άφησε τις πατάτες να μαγειρευτούν για 20-25 λεπτά, ανακινώντας την κατσαρόλα περιστασιακά.
- Βγάλε την κατσαρόλα από το μάτι, άφησε τις πατάτες για 5 λεπτά χωρίς να αφαιρέσεις το καπάκι, και στη συνέχεια τοποθέτησε τις πατάτες σε ένα πιάτο.
- Στην ίδια κατσαρόλα πρόσθεσε το λουκάνικο και σόταρέ το για περίπου 10 λεπτά.
- Πρόσθεσε μέσα τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
- Μαγείρεψε μέχρι οι πιπεριές να γίνουν ελαφρώς καφέ.
- Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια και μαγείρεψε για πέντε λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Ρίξε μέσα και τις πατάτες, ανακάτεψε καλά και μαγείρεψε για πέντε λεπτά ακόμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ