Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκουράζεται στο σπίτι της και ποζάρει αμακιγιάριστη και σέξι!

Tον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου  είναι πιο απελευθερωμένη από ποτέ. Η παρουσιάστρια του «Φτιάξε καφέ να στα πω» μέσα από τις λεζάντες στις φωτογραφίες της, δείχνει τελευταία να είναι πιο σίγουρη με τον εαυτό της, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είχε πολλές ανασφάλειες.

«Το έχω ξαναπεί πως είμαι μια πολύ ανασφαλής γυναίκα. Δεν κατακρίνω, όμως, τις γυναίκες που έχουν ανασφάλειες γιατί δεν έχει να κάνει ούτε με το πόσο πετυχημένος ούτε με το πόσο όμορφος είσαι, είναι κάτι που πηγάζει από μέσα σου και πρέπει να το δουλέψεις για να το ξεπεράσεις. Είμαι πολύ ανασφαλής, ειδικά με τις σχέσεις μου τις ερωτικές, και έχω καταλάβει πως όταν αυτή την ανασφάλεια τη βγάζεις μέσα στη σχέση, μετά τίποτα δεν λειτουργεί καλά», δήλωνε σε συνένετυξή της το 2016.

Από τότε όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Την βλέπουμε να ποζάρει αρκετά συχνά χωρίς make up στα social media και να μιλά για τα συναισθήματα που νιώθει, δίχως ιδιαίτερη σκέψη. Σήμερα περνά τν ημέρα στο σπίτι της, ξεκουράζεται και ποζάρει με μια σέξι και μελαγχολική μαζί διάθεση…

https://www.instagram.com/p/Bgbb4uSgMLb/

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164