Μια πεντανόστιμη και πολύ light εκδοχή της σκορδαλιάς.
Θερμίδες: 60/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκιές
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1κ. σούπας πολτός σκόρδου
- 1/3φλ. κεφίρ
- Αλάτι και πιπέρι
- 1κ. σούπας μαλακή μαργαρίνη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε το σκόρδο και το κουνουπίδι μέχρι να γίνει πολύ μαλακό.
- Βάλε το κουνουπίδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μίξερ και χτύπησέ τα μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα.
- Είναι έτοιμο.
- Η κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 3/4 του φλιτζανιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ