Supreme:Το brand που αγαπούν οι skaters ετοίμασε μια συλλογή που κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα

Το νεοϋορκέζικο skating label, Supreme, μόλις ανακοίνωσε την νέα επιτυχημένη συνεργασία του με την βραβευμένη φωτογράφο Nan Goldin. Ακόμη και αν δεν έχεις δει δουλειά της, σίγουρα την έχεις ακούσει αφού έχει τραβήξει μερικές από τις πιο iconic φωτογραφίες από τη νυχτερινή ζωή της Nέας Υόρκης τις δεκαετίες 70 και 80!

H Goldin είναι διάσημη για τις φωτογραφίες της με φίλους κατά την περίοδο που παλεύουν με το AIDS, αλλά και πολλές ακόμη φωτογραφίες με νέους ανθρώπους που δηλώνουν την διαφορετική σεξουαλικότητα τους.

H Supreme έχει επιλέξει και τυπώσει μερικά από τα πιο διάσημα έργα της σε t-shirt και jumbers. “Η δουλειά της είναι ξεκάθαρη και αληθινή, και αυτή η συνεργασία μας είναι αφιερωμένη στην αφοσίωσή της στους νέους ανθρώπους”, δήλωσε ο creative director του label.

H Goldin δεν σταμάτησε ποτέ να φωτογραφίζει θέματα που ήταν taboo, και αυτό την έχει κάνει να ξεχωρίζει στον art κόσμο! Τα t-shirt ξεκινάνε από 54€ ενώ τα jumbers κοστίζουν 178€, και μπορείς να τα βρεις όλα online στο επίσημο site!

Μία συνεργασία με μήνυμα και πολύ ωραίο αποτέλεσμα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164