Μαριέττα Χρουσαλά: Οι βόλτες με την οικογένειά της που της δίνουν χαρά [pics]

Το τρίτο παιδί του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττα Χρουσαλά είναι σχεδόν 2,5 μηνών. Ο μικρός γεννήθηκε στις αρχές του χρόνου και έφερε χαμόγελα χαράς στους γονείς του, αλλά και στα δυο αδελφάκια του, την Μάργκω και τον Σπύρο. Έκανε μάλιστα ήδη τις πρώτες βόλτες με την διάσημη μαμά του στο Μαϊάμι και με όλη την οικογένεια. Βρέθηκαν στο ζωολογικό κήπο.

Το ζωολογικό πάρκο στο Μαϊάμι είναι από τα αγαπημένα όλης της οικογένειας, με την Μαριέττα να αγαπά τις βόλτες με τα παιδιά της στο συγκεκριμένο χώρο. Οι οικογενειακές εξορμήσεις όμως δεν σταματούν εκεί. Η επιχειρηματίας θέλει τα παιδιά της να έχουν πολλές παραστάσεις κι έτσι συχνά επιλέγει μουσεία ή πάρκα για να τα πηγαίνει.

https://www.instagram.com/p/Bg_U30lDmkU/?taken-by=mariettachrousala

Το κάνει όμως και για την ίδια αφού αγαπά την περιπέτεια και τα νέα μέρη. Η Μαριέττα επιλέγει άλλωστε να έχει αισιόδοξη στάση στη ζωή της και έτσι ξεκινά και την κάθε εβδομάδα. Την θετική της ενέργεια έστειλε και στους διαδικτυακούς της φίλους τη Μεγάλη Δευτέρα από το εξωτερικό αναυπομονώντας να έρθει το Πάσχα για να γιορτάσει με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/BhDb6KKjvmU/?taken-by=mariettachrousala

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164