Ένα δροσερό επιδόρπιο με φρουτένια γεύση.
Θερμίδες: 240/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 έτοιμη ζύμη για τάρτα
- Για την κρέμα:
- 115γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
- 2κ. σούπας μαργαρίνη λιωμένη
- 1κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- Μια πρέζα αλάτι
- 1φλ. ζάχαρη άχνη
- Για το topping:
- 2φλ. φράουλες κομμένες στη μέση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πάρε ένα ταψί τάρτας 23εκ., άπλωσε μέσα λίγο ελαιόλαδο και από πάνω άπλωσε τη ζύμη.
- Κάλυψε το ταψί και βάλε το στο ψυγείο για μία ώρα.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Ψήσε τη ζύμη για 20 λεπτά και έπειτα άφησέ τη να κρυώσει.
- Για την κρέμα, χτύπησε το τυρί κρέμα, τη μαργαρίνη, το ξύσμα λεμονιού και το αλάτι στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
- Μειώστε την ταχύτητα και πρόσθεσε λίγο – λίγο τη ζάχαρη άχνη.
- Άπλωσε την κρέμα πάνω από την τάρτα και ρίξε τις φράουλες.
- Κόψε την τάρτα σε 14 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ