Λαχταριστό αρνί ψητό σε σάλτσα από ντομάτα, κάρυ και λαχανικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 2 -3 φλ. αρνί ψητό
- 1 κρεμμύδι
- 1 μήλο
- 1 κλωνάρι σέλερι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ. σούπας κίτρινο κάρυ
- 1⁄4 κ. γλυκού θυμάρι
- 1 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 1 φλ. ντομάτα κονκασέ
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο μπλέντερ χτύπησε το κρεμμύδι με το μήλο, το σέλερι και το σκόρδο.
- Σε ένα τηγάνι λιώσε το βούτυρο και σοτάρισε το μείγμα λαχανικών μέχρι να μαλακώσουν.
- Πρόσθεσε το κάρυ και το θυμάρι και μαγείρεψε για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου και τις ντομάτες και σιγόβρασε για περίπου δύο λεπτά.
- Αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε περισσότερο κάρυ αν χρειάζεται.
- Με το ραβδομπλέντερ πολτοποίησε τα υλικά της σάλτσας και πρόσθεσε το αρνί.
- Κάλυψε με το καπάκι και βράσε για 10 λεπτά.
- Σέρβιρε με βραστό ρύζι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ