Φιλέτα σολομού στο φούρνο με σάλτσα teriyaki και τραγανά φασολάκια με καρότα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φιλέτα σολομού
- 400 gr φασολάκια καθαρισμένα
- 2 μεγάλα καρότα σε πλάγιες φέτες
- 1/2 φλ. έτοιμη σάλτσα teriyaki
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιολοκομμένα
- 1/2 κ. γλυκού σουσάμι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άλειψε με λάδι ένα ταψί.
- Αλατοπιπέρωσε καλά το σολομό από όλες τις πλευρές του και τοποθέτησέ τον στο ταψί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ αλατοπιπέρωσε τα φασολάκια και ανακάτεψέ τα με μια κουταλιά λάδι.
- Σε ένα δεύτερο μπολ ανακάτεψε τα καρότα με αλάτι, πιπέρι και λάδι.
- Ρίξε τα λαχανικά στο ταψί και άπλωσε τα ομοιόμορφα.
- Ρίξε πάνω στα λαχανικά και το σολομό τη σάλτσα teriyaki και βάλε να ψηθούν για περίπου 18 λεπτά.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστά πασπαλίζοντας με το σουσάμι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ