Λαχταριστό ρύζι με τρυφερά λαχανικά, cheddar και πικάντικη γεύση τσίλι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κολοκύθι σε κυβάκια
- 1 φλ. καλαμπόκι βρασμένο
- 1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ
- 1 φλ. ρύζι
- 1 κ. γλυκού σκόνη τσίλι
- 1/2 κ. γλυκού κύμινο
- αλάτι, πιπέτι
- 1 φλ. cheddar
- 2 κ. σούπας κόλιανδρος ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρισε το σκόρδο με το κρεμμύδι και την πιπεριά για περίπου τρία λεπτά.
- Πρόσθεσε το κολοκυθάκι και το καλαμπόκι και συνέχισε να σοτάρεις για άλλα τρία λεπτά.
- Ρίξε στο τηγάνι την ντομάτα κονκασέ, το ρύζι, τη σκόνη τσίλι, το κύμινο, ενάμισι φλιτζάνι νερό και αλατοπίπερο.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, κάλυψε με το καπάκι, χαμήλωσε τη φωτιά και σιγόβρασε για περίπου 15-18 λεπτά.
- Πρόσθεσε το cheddar και άφησε να λιώσει για δύο λεπτά.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστό, πασπαλίζοντας με τον κόλιανδρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ