Μιμή Ντενίση: “Έπρεπε να έχω αποκτήσει κι άλλα παιδιά σαν τη Μαριτίνα”

Για το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ ποζάρει η Μιμή Ντενίση και παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη στη ζωή της και αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερο. Η γνωστή ηθοποιός είναι το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου.

Όποιος έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει στη ζωή της και το διεκδικεί. «Πολλοί άνθρωποι έχουνε κάποιο όνειρο, αλλά λίγοι το πραγµατοποιούν. Κουράζονται στη µέση ή φοβούνται. Εγώ, λοιπόν, είµαι στην κατηγορία αυτών που το πραγµατοποιούν», εξομολογείται. Από την άλλη, δεν διεκδικεί για τον εαυτό της το αλάθητο και παραδέχεται ότι έχει μετανιώσει τόσο για πράγματα που έκανε όσο και για πράγματα που δεν έκανε. «Εγώ είµαι άνθρωπος που κοιτάει µπροστά», τονίζει. «Λέω πάντα: πάµε από δω και πέρα. Ό,τι έγινε έγινε. Λάθος; Τι να κάνουµε; Και λάθη έκανα και λάθος άντρας ήταν ο τάδε και λάθος έπαιξα το δείνα έργο και κακώς δεν πήγα στο εξωτερικό που µε ζήταγαν από 20 χρονών».

Υπάρχει βέβαια κάτι στο οποίο στέκεται: «Το πιο σηµαντικό πράγµα για το οποίο έχω µετανιώσει είναι που δεν έχω πολλά παιδιά. Το ήθελα από μικρή, αλλά ήταν πολλές οι ατυχίες στην προσωπική μου ζωή. Έπρεπε να έχω αποκτήσει κι άλλα παιδιά σαν τη Μαριτίνα». Συχνά ο κόσμος τη συγχαίρει που αποφάσισε να υιοθετήσει, όμως η ίδια θέτει τα πράγματα σε διαφορετική βάση: «Ακόμα και τώρα μου λένε “πολύ σπουδαίο αυτό που κάνατε”. Μα, δεν είναι σπουδαίο. Είναι πάρα πολύ ωραίο και εύκολο για μένα. Υπάρχουν ακόμα κάποια ταμπού στην ελληνική κοινωνία που δεν έχουν ξεπεραστεί, όπως η ηλικία, ή το ποιος είναι gay και ποιος είναι straight. Tα θεωρώ τόσο απαρχαιωμένα αυτά στην εποχή μας!»

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο τεύχος της ΓΥΝΑΙΚΑΣ που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164