Σίσσυ Χρηστίδου: Το ταξίδι στην Κύπρο με τον Θοδωρή [vid]

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσθεσαν ένα ακόμα ταξίδι στη λίστα με τους πρρορισμούς τους για το 2018. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κάνει πολλές και ξεχωριστές αποδράσεις μέσα σε αυτή τη χρονιά και φαίνεται πως αυτό είναι κάτι που απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Βέβαια, κάποια από αυτά γίνονται με αφορμή κάποια επαγγελματική υποχρέωση αλλά καταφέρουν να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση. Όπως έκαναν στην πρόσφατη απόποδρασή τους στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα με αφορμή ένα live των Onirama.

Το δυναμικό συγκρότημα είχε προγραμματισμένη εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό στη Λάρνακα. Τραγούδησαν στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου για την ενίσχυση των μαθητών του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος». Η Σίσσυ Χρηστίδου, σαν γνήσια groupie, δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύσει τον σύζυγό της και frontman των Onirama. Άλλωστε τους ακολουθεί κάθε φορά που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην καταγράψει στιγμές από αυτό το ταξίδι τόσο στα social media όσο και σε ένα συγκεντρωτικό βίντεο το οποίο μοιράστηκε στο κανάλι της στο YouTube.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164