Χρωματισυή γρανίτα με τέλεια γεύση.
Θερμίδες: 91/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 9κ. σούπας νερό
- 2κ. σούπας ζάχαρη
- 140γρ. ακτινίδιο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 170γρ. μάνγκο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 170γρ. raspberries
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κάνε ένα απλό σιρόπι συνδυάζοντας το νερό και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και άφησέ το να βράσει για 4-5.
- Σε ένα μίξερ λιώσε τα φρούτα ξεχωριστά και τοποθέτησέ τα σε τρία διαφορετικά μπολ.
- Μοίρασε το σιρόπι στα τρία μπολ και ανακάτεψε καλά.
- Πάρε 4 θήκες για γρανίτες, ρίξε μέσα τον μείγμα με το ακτινίδιο και βάλε το στην κατάψυξη για μια ώρα.
- Έπειτα, ρίξε μέσα το μείγμα με το μάνγκο και βάλε το στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
- Μετά βάλε μέσα στις γρανίτες τα ξυλάκια και άφησέ τα στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Τέλος, ρίξε μέσα το μείγμα με τα raspberries και άφησε τις γρανίτες στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ