Τέλεια επιλογή που μπορείς να απολαύσεις ακόμα και στη δουλειά το πρωί.
Θερμίδες: 66/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 220γρ. λουκάνικο γαλοπούλας, ψιλοκομμένο
- 2κ. σούπας κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2κ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- 230γρ. σφολιάτα
- 4 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 2φλ. τυρί έμενταλ, τριμμένο
- 1φλ. τυρί cottage light
- 1/3φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
- Πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σόταρε το λουκάνικο με το κρεμμύδι και το σχοινόπρασο μέχρι να μην είναι ροζ.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα αυγά, το έμενταλ, το cottage και την παρμεζάνα.
- Άνοιξε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και κόψε την σε 48 κομμάτια.
- Τοποθέτησε τα κομμάτια σφολιάτας σε 48 θήκες για muffins.
- Ρίξε μέσα σε κάθε θήκη δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα με το λουκάνικο.
- Από πάνω μοίρασε το μείγμα με τα αυγά και τα τυριά.
- Από πάνω ρίξε ξανά δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα με το λουκάνικο και πάπρικα.
- Ψήσε στους 190°C για 20-25 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ