Σαλάτα ζυμαρικών με μπρόκολο και φέτα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Δροσερή και χορταστική σαλάτα με σοταρισμένο μπρόκολο, ελιές και τρίμμα φέτας

Συστατικά

  • 500 gr fusilli τρικολόρε
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μπρόκολο σε φουντίτσες
  • 2 κ. σούπας ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 230 gr φέτα
  • 1 φλ. ελιές ψιλοκομμένες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σούρωσε καλά και ξέπλυνε με κρύο νερό τα fusilli και ρίξ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τρεις κουταλιές λάδι με το ξύδι και λίγο πιπέρι.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το υπόλοιπο λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το μπρόκολο για περίπου πέντε λεπτά.
  • Ρίξε το μπρόκολο στο μπολ με τα ζυμαρικά και από πάνω θρυμμάτισε με τα χέρια τη φέτα και πρόσθεσε τις ελιές.
  • Ανακάτεψε καλά και με προσοχή τα υλικά μαζί με αλατοπίπερο και περίχυσε με το fressing ξυδιού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164