“Ο 34χρονος που την απήγαγε είναι μπαμπάς της φίλης της” λέει η οικογένεια της 17χρονης – Τι απαντά ο ίδιος στην Tatiana Live

Διαστάσεις αστυνομικού μυθιστορήματος παίρνει η εξαφάνιση της 17χρονη Όλγα. “Την απήγαγε ένας 34χρονος”, λέει η οικογένεια της κοπέλας ενώ εκείνη μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live τονίζει ότι έφυγε με τη θέλησή της. Οι δικοί της επιμένουν ότι έχει φύγει με εκβιασμό. “Κινδυνεύει η ζωή της κόρης μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι σεσημασμένος”, λέει ο πατέρας της στην εκπομπή του Epsilon και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο πατέρας του 34χρονου Γιώργου λέει ότι όλα αυτά που ακούγονται για το γιο του είναι αναληθή. Ωστόσο δεν εγκρίνει τη σχέση του με την Όλγα. Τι λέει ο γιος του στην Tatiana Live; “Με την Όλγα είμαστε μαζί και περνάμε καλά. Δεν θέλω να το χαλάσει κανείς αυτό γιατί την αγαπάω”, λέει ανάμεσα σε άλλα.

Την ίδια ώρα, η γυναίκα του 34χρονου και μητέρα των 3 παιδιών του δηλώνει στην Tatiana Live: “Αυτή τη στιγμή νιώθω αηδία. Ο άντρας μου με εγκατέλειψε για τη 17χρονη φίλη της κόρης μας.” Η ίδια υποστηρίζει ότι κακοποιούσε και την ίδια και τα παιδιά τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164