To κοτόπουλο γίνεται το βασικό υλικό που συναντάει τη μεσογειακή γεύση.
Θερμίδες: 198/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1φλ. τοματίνια κομμένα στη μέση
- 3κ. σούπας ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
- 2κ. σούπας φέτα τριμμένη
- 1+1/2κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1κ. σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/8κ. γλυκού πιπέρι
- 1φλ. βραστό κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
- 2 μικρά αγγούρια ψιλοκομμένα
- 6 τορτίγες (20εκ.)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε τις ντομάτες, τις ελιές, τη φέτα, το χυμόλεμονιού , την ρίγανη, το λάδι, το πιπέρι, το κοτόπουλο και το αγγούρι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψε καλά.
- Άνοιξε τις 6 τορτίγιες και μοίρασε μέσα το μείγμα που μόλις έφτιαξες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ