Έκτακτη είδηση: Έξι από τους θεούς της αρχαίας Ελλάδας έφυγαν από τον Όλυμπο!

Ιούνιος 2018, Όλυμπος. Συμβούλιο των Θεών. Οι 6 από αυτούς είναι αναστατωμένοι γιατί οι υπόλοιποι ετοιμάζονται να φύγουν. Μισή ντουζίνα θεοί βάλανε στις βαλίτσες τους τα σύμβολά τους και κατηφόρισαν με προορισμό τα καταστήματα παιχνιδιών. Αποφασισμένοι να προσφέρουν στα παιδιά, μικρά και μεγάλα, ένα ΘΕΙΚΟ καλοκαίρι. Πρωτεργάτες σε αυτή την εσωτερική μετανάστευση ο Δίας και η Αθηνά. Με σύνθημα το #PlaymobilTurnsGreek έκαναν ολόκληρο τον κόσμο να μιλά για την πιο δημοφιλή εταιρεία παιχνιδιών που δεν είναι άλλη από την PLAYMOBIL Hellas.

Τον πανίσχυρο βασιλιά των θεών και την θεά της σοφίας ακολούθησαν ο Ερμής ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ποσειδώνας θεός της θάλασσας, η Άρτεμις θεά των δασών και του κυνηγιού και η Δήμητρα θεά της γεωργίας. Οι 6 θεοί της Αρχαίας Ελλάδας κατέβηκαν από τον Όλυμπο και τους ΨΑΧΝΟΥΜΕ! Όταν πέσουν στα χέρια μας θα ανακαλύψουμε τις ιδιότητές τους και τα μαγικά σύμβολα που τους ακολουθούν!

Hint: Η σειρά με τις 6 μοναδικές φιγούρες που δημιούργησε η PLAYMOBIL και είναι εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα βρίσκεται στα ράφια όλων των καταστημάτων! Και μοιάζουν ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι:

Για πρώτη φορά η PLAYMOBIL απεικονίζει τους εμβληματικούς θεούς του Ολύμπου, με σκοπό να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην ελληνική μυθολογία και να ζωντανέψει την φαντασία τους μέσα από ατέλειωτο παιχνίδι. Μέσα από κάθε θεό, θα ανακαλύψουν τους μύθους και τα επιτεύγματα που τους κάνουν μοναδικούς και θα διδαχτούν πολλές σοφίες, διασκεδάζοντας.

Οι 6 συλλεκτικές φιγούρες σχεδιάστηκαν με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική λεπτομέρεια, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του κάθε θεού. Η νέα σειρά με τους Αρχαίους Έλληνες θεούς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά -αλλά και σε αυτούς που νιώθουν παιδιά- να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες αλλά και να αποκομίσουν γνώσεις παίζοντας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164