Ιδιαίτερες γεύσεις σε μια δροσερή σαλάτα που μπορείς να απολαύσεις για κυρίως γεύμα.
Θερμίδες: 298/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1φλ. βαλσάμικο
- 450γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα
- 3κ. γλυκού μπαχαρικά της επιλογής σου
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4φλ. σπανάκι baby
- 2φλ. καρπούζι κομμένο σε κύβους
- 1/2φλ. blue cheese ή ροκφόρ θρυμματισμένο
- 1/4φλ. αμύγδαλα φιλέ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίξε το βαλσαμικό σε μια μικρή κατσαρόλα και άφησέ το να πάρει μια βράση.
- Μείωσε τη θερμοκρασία και σιγόβρασε για 15-20 λεπτά μέχρι να αρχίσει να γίνεται σιρόπι.
- Βάλε σε μια σχάρα ή σε ένα ταψί το κοτόπουλο, πασπάλισε με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο.
- Ψήσε το μέχρι να είναι έτοιμο και έπειτα κόψε το σε κύβους.
- Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψε.
- Από πάνω ρίξε το σιρόπι βαλσάμικου που έφτιαξες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ