Φετουτσίνι με μανιτάρια και παρμεζάνα

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Πανεύκολα και λαχταριστά φετουτσίνι με τραγανό μπέικον, μανιτάρια και λιωμένη παρμεζάνα

Συστατικά

  • 230 gr φετουτσίνι
  • 3-4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • ½ φλ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες
  • 2 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
  • ½ φλ. κρέμα γάλακτος
  • ⅓ φλ. + έξτρα φλοίδες παρμεζάνας
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράσε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σούρωσέ τα και άφησέ τα στην άκρη.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήσε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
  • Πρόσθεσε στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τσιγάρισε για περίπου δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο.
  • Πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακάτεψε για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Ρίξε και τα φετουτσίνι στο τηγάνι με μπόλικο αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
  • Σέρβιρε όσο είναι ζεστά με την έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164