Πανεύκολα και λαχταριστά φετουτσίνι με τραγανό μπέικον, μανιτάρια και λιωμένη παρμεζάνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 gr φετουτσίνι
- 3-4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- ½ φλ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες
- 2 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
- ½ φλ. κρέμα γάλακτος
- ⅓ φλ. + έξτρα φλοίδες παρμεζάνας
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράσε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σούρωσέ τα και άφησέ τα στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήσε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τσιγάρισε για περίπου δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο.
- Πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακάτεψε για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Ρίξε και τα φετουτσίνι στο τηγάνι με μπόλικο αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστά με την έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ